Ansvarsfraskrivelse

www.pengeuge.dk er oprettet og drevet af Finans Danmark, Amaliegade 7, 1256 København K. Eventuelle retskrav, som udspringer på baggrund af indholdet på hjemmesiden www.pengeuge.dk eller andet, vil derfor skulle rettes mod Finans Danmark. www.pengeuge.dk er ikke selvstændigt retssubjekt.

Finans Danmark påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader som følge af indholdet på denne hjemmeside eller tredjemands brug heraf, hvad enten det skyldes fejl eller uhensigtsmæssigheder i indholdet på hjemmesiden eller andre årsager. Finans Danmark bestræber sig på at sikre, at de informationer, der står på denne hjemmeside, er korrekte. Men der gives ingen direkte eller indirekte garanti for informationernes korrekthed, og Finans Danmark påtager sig intet ansvar for fejl eller mangler. Materialet på www.pengeuge.dk er alene af generel karakter og er ikke konkret finansiel rådgivning.

Finans Danmark påtager sig intet ansvar for indholdet af eksterne hjemmesider, der linkes til fra hjemmesiden www.pengeuge.dk. Eksterne links er en valgfri service til brugerne, hvorfor Finans Danmark ikke garanterer eller indestår på nogen måde hverken direkte eller indirekte for eksterne hjemmesiders indhold.

Ophavsret

Finans Danmark har retten til domænet www.pengeuge.dk og ophavsretten til indholdet herpå i henhold til ophavsretsloven, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt i konkrete tilfælde. Ophavsretten omfatter alt indhold, der er publiceret på hjemmesiden, uanset om indholdet efterfølgende er slettet eller ændret.
 
Billeder, logo mv. fra hjemmesiden må ikke kopieres eller anvendes i anden sammenhæng, uden at skriftlig tilladelse fra FinansDanmark er indhentet. Tekstmateriale fra hjemmesiden www.pengeuge.dk kan kopieres såvel elektronisk som i papirformat, forudsat at www.pengeuge.dk udtrykkeligt anføres som kilde. Det er ikke tilladt at ændre eller forvanske indholdet.
 
Det er tilladt at oprette links – herunder dybe links – til www.pengeuge.dk, forudsat at der linkes direkte til www.pengeuge.dk’s webadresse, sådan at linket åbnes i en ny browser, hvor hele www.pengeuge.dk’s webmiljø er bibeholdt. Sådanne links må dog på ingen måde bruges i reklamemæssigt eller lignende øjemed. Finans Danmark kan ikke stilles til ansvar for konsekvenserne af nogen fejl eller ændringer på denne hjemmeside.