Sådan behandler vi persondata
Pengeuge  er ansvarlig for behandlingen af dine oplysninger. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og hvilke rettigheder du har.
 
 
Grundlaget for behandling af oplysninger
Vi behandler dine oplysninger på grundlag af reglerne i Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven.
Oplysningerne behandles enten på grundlag af dit samtykke (fx nyhedsbreve og deltagelse i konferencer) eller for at forfølge en legitim interesse (fx dialog med interessenter eller medlemsservicering).
 
Nyhedsbreve
Når du er tilmeldt Pengeuge som bankansat eller lærer, modtager du automatisk nyheder fra Pengeuge. Vi sender kun nyheder til dig, når du er tilmeldt pengeuge via vores hjemmeside og dermed giver dit samtykke til, at vi må kontakte dig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og afmelde dit abonnement via et link i nyhedsbrevet.
De oplysninger, vi behandler, er navn, kontaktdata, ansættelsessted og IP-adresse.
Vi bruger Mailchimp til at udsende nyhedsbreve. Vi overfører derfor dine oplysninger til Mailchimp, som er et amerikansk selskab, der er godkendt til at håndtere personoplysninger fra borgere i EU-lande under Privacy Shield-aftalen.
 
Pengequizzen
Når du deltager i Pengequizzen kan du både logge ind med Uni-C og med Facebook. Når du logger ind med din Facebook-bruger giver du pengequizzen adgang til at se dine vennelister, så du kan spille med dem på Facebook. Pengequizzen får også adgang til dit navn og profilbillede. Disse data bliver alle slettet efter 30 dage.

Dine rettigheder
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig. Du har også ret til at få rettet de oplysninger, vi har om dig, hvis de er forkerte. I nogle tilfælde kan du også kræve, at vi sletter dine oplysninger, begrænser behandlingen af dem, eller du kan gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig. I så fald bedes du kontakte Public Affairs rådgiver, Kåre Enevoldsen, [email protected]