Navigate Up
Sign In
 
 

10. marts 2017

Regler for PengeQuizzen

PengeQuizzen er en netbaseret quiz om privatøkonomi, matematik og digital sikkerhed. PengeQuizzen virker fra både smartphones, tablets og PC’ere og PengeQuizzen er skabt med en lettilgængelig og intuitiv brugerflade.

PengeQuizzen med facebook
Du kan battle med dine venner, forældre og familie ved at udfordre dem via facebook. Det er sjovt og underholdende, men I kan ikke vinde noget. Til gengæld er det en rigtig god måde at starte en snak om privatøkonomi, matematik og digital sikkerhed.
PengeQuizzen med Uni-login
Du kan udfordre dine venner og familie i PengeQuizzen via facebook! Konkurrencen om præmier for 2017 er slut og vinderne er kontaktet.
Elever som logger på PengeQuizzen med UNI-login får 20 tilfældigt udvalgte spørgsmål, som man skal svare på. Man kan spille PengeQuizzen lige så mange gange man har lyst, men det er de første spil som tæller med i statistikken. Man skal være logget ind med Uni-login og være minimum ti deltagere for at være med i konkurrencen om præmier.
Elevernes samlede præstation bliver målt som klasse, og eleverne kan sammenligne deres klasses præstation med andre klasser på skolen, i kommunen, i regionen og på landsplan. Den bedste klasse i hver region vinder 5000 kr. til klassekassen. Den bedste klasse i landet vinder yderligere 5000 kr.
Når eleverne har besvaret spørgsmålene, bliver det oplyst, hvilke spørgsmål de har svaret rigtigt og forkert på. Yderligere kan eleverne se deres placering på high-score-listen i forhold til deres skole, region og hele landet.
Efter Pengeuge kåres vinderne af FinansDanmark. Præmieuddelingerne vil ske i uge 12 og 13 om muligt som event i den lokale bank eller rådhus. Ved lige pointstillinger vil FinansDanmark afgøre, hvem vinderen er. Snyd medfører diskvalificering. Det er kun elever i 7. og 8. klasse, som kan vinde præmier.

 

Vi samler statistik ved hjælp af cookies. Surfer du videre, accepterer du dette. Afvis her