Regler for PengeQuizzen

PengeQuizzen er en netbaseret quiz om privatøkonomi, matematik og digital sikkerhed. PengeQuizzen virker fra både smartphones, tablets og PC’ere og PengeQuizzen er skabt med en lettilgængelig og intuitiv brugerflade. 

Quizzen åbner mandag d. 15. marts 2021. Du kan finde quizzen her: PengeQuizzen

PengeQuizzen med facebook
Du kan battle med dine venner, forældre og familie ved at udfordre dem via facebook. Det er sjovt og underholdende, men I kan ikke vinde noget. Til gengæld er det en rigtig god måde at starte en snak om privatøkonomi, matematik og digital sikkerhed.
PengeQuizzen med Uni-login
Du kan udfordre dine venner og familie i PengeQuizzen via facebook! 
Elever som logger på PengeQuizzen med UNI-login får 20 tilfældigt udvalgte spørgsmål, som man skal svare på. Man kan spille PengeQuizzen lige så mange gange man har lyst, men det er de første spil som tæller med i statistikken. Man skal være logget ind med Uni-login og være minimum ti deltagere for at være med i konkurrencen om præmier.
Elevernes samlede præstation bliver målt som klasse, og eleverne kan sammenligne deres klasses præstation med andre klasser på skolen og på landsplan. 
Når eleverne har besvaret spørgsmålene, bliver det oplyst, hvilke spørgsmål de har svaret rigtigt og forkert på. Yderligere kan eleverne se deres placering på high-score-listen i forhold til deres skole og hele landet. 
Efter Pengeuge kåres vinderne af Finans Danmark. 
Ved lige pointstillinger vil Finans Danmark afgøre, hvem vinderen er. Snyd medfører diskvalificering.