Digital post
 

Digital Post

Det offentlige sender beskeder via Digital Post – men det har Emma glemt alt om
 

Engang troede Emma, at den vigtigste digitale post var den, hun fik fra veninderne på Snapchat. I dag ved hun, at hendes digitale postkasse altid skal prioriteres højere end det morgenmadsbillede, som Sofia fra 8.C har sendt. 
 
Når du fylder 15 år, begynder du at modtage din post digitalt – og ikke gennem brevsprækken derhjemme. Derfor er det vigtigt at holde øje med din digitale indbakke hos E-boks.dk eller Borger.dk. Det skulle Emma nok have gjort.

Uåbnede digitale breve kan give problemer
I filmen ser vi, hvordan Emma glemmer at tjekke sin digitale post og derfor overser en bøde. Det betyder, at hun ikke får betalt bøden til tiden, og hun læser heller ikke brevet om, at hun er indkaldt til et retsmøde om den manglende betaling.
 
I en ikke fjern fortid modtog vi breve i hjemmets postkasse. I dag foregår stort set al kommunikation fra offentlige myndigheder og politiet digitalt, og alle borgere skal have en digital postkasse, så de kan modtage vigtige informationer på den måde.
 
Tilmed dig sms-service eller download app’en
Du kan tilmelde dig en service, hvor du får en mail eller sms hver gang, der er ny post i indbakken. Du kan tilmelde dig her
 
Du kan også downloade app’en ’Borger.dk’, så du hurtigt kan logge ind og læse digital post. 
 
Gå ind på vores Facebookside og del dine erfaringer med digital post: