Lærere

Pengeuge 2019 – fra 11. til 15. marts 2019 

Finans Danmark​ og Danmarks Matematiklærerforening afholdte Pengeuge i uge 11 i marts 2019. Vi åbnede op for tilmelding 1. november 2018.

Har du tilmeldt dig, vil du løbende få relevant information om Pengeuge tilsendt.

Pengeuge er blevet gennemarbejdet med nye opgaver og nyt layout. Hovedelementerne i Pengeuge er

  • Hæfter med tekst og opgaver om privatøkonomi
  • Gæsteundervisning fra banker
  • Ekstra tema om unge og digital sikkerhed

 Vejledning til læreroprettelse.pdfVejledning til læreroprettelse.pdf

I venstremenuen finder du relevante undervisningsmaterialer, som kan anvendes til at undervise i privatøkonomi hele året.

Gæsteundervisning og materialer

Hvis din klasse skal have besøg af en gæsteunderviser fra en bank, så skal du tilmelde din klasse (oprette ønske om  gæsteundervisning) inden mandag den 14. januar 2019.  Så garanterer vi, at din klasse får besøg af en bankrådgiver.

Fra den 15. januar kan du stadig oprette ønske om gæste- undervisning, men vi kan ikke garantere, at det bliver booket af en bank. 

En gæsteundervisning er af cirka 90 minutters varighed.

Deadline for bestilling af materiale til Pengeuge er torsdag den 31. januar 2019. Du vil i ugerne op til Pengeuge modtage bestilte hæfter til din klassen.  

Al gæsteundervisning under Pengeuge følger vores officielle retningslinjer, der blandt andet indebærer, at virksomhedslogoer ikke må optræde i klassen eller i materialerne.
 
 

Tilmeld dig nyhedsbrevet 

Vidste du at?

Hvis du tilmelder din klasse inden mandag den 14. januar 2019, så kan din klasse få besøg af en gæsteunderviser fra en bank.​